MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Morotsröra!

Kategori: Vegetariskt

Kladdiga goda röror får jag aldrig nog av, trist för figuren bara. En röra som jag gör är turkisk, kanske gör jag
en variant men den är supergod.

Man kan ha den till allt kött, fisk eller vegetariskt. Måste provas.

Riv 2 dl morötter grova sidan på rivjärnet som har fyra sidor.

Stek morötterna med 2 msk honung och 2 msk olja ca 10 minuter.

Låt kallna i kylen och blanda i 2-3 dl turkiskyoughurt (matlagningsyoughurt av alla slag går bra) ev salt och peppar efter smak.

Man kan ha röran som en bas och tillsätta vitlök eller gul lök, använd fantasin. Jag gör en stor skål som håller i
håller i kylen ett par dagar.







En vegetarisk wraps och soppa till, mums.

En wraps med lite köttfärsjärpar, bra att använda rester.

Solig kram Ann

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: