MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Bergtunga!

Kategori: Fisk


Så har vi njutit av vår Bergtunga från Göstas Fisk i Smögen. Den doftade underbart, skaldjur. Bergtungan
är lite kräsen och äter skaldjur det både känns och smakar.

Jag panerade i rivet citronskal, mjöl, salt och peppar och stekte i smör.

Till det blev det fin potatis, smält smör, sallad och lite kantareller. Fisk är enkelt att göra gott men man
får inte snåla på smöret.

Kantarellerna har vi inte plockat själva utan Ica Esplanad. Jag vågade inte chansa på våra skogar denna
helg. Det har varit så torrt men nästa helg kanske vi kan hitta några små gulingar.

Det blev en kantarelltoast till förrätt, stekt vitt bröd och smörstekta kantareller på, mums.









Kramar Ann

Kommentarer

  • Emma säger:

    Åh vad gott!

    2011-08-15 | 20:07:47

Kommentera inlägget här: