MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Pepparkakspinnar!

Kategori: Bakverk



Idag har jag bakat pepparkakspinnar till glöggen. Jag har ju köpt deg från Gateau men det finns färdig
deg på på andra bagerier också, tom ICA Maxi bageriet har.

Om Ni har tänkt göra pepparkakshus gör egen deg med pyttelite bikarbonat, annars jäser delarna i ugnen
och mallarna stämmer inte.

Jag hade hjälp av söta Doris att rulla pinnar, gissa om vi hade kul. Alltid en fröjd att baka med henne.

Se till att grädda pinnarna ordentligt så dom blir riktigt hårda och goda. Servera med god mögelost som
Du rört ut med lite creme fraiche för att bli kladdig och fastna på pinnarna.

Massor av glögg!

Är Du lat ta mögeost på tub o tryck på.











Min fina burk är nu fylld.

Doften av pepparkaksbak är såååååå underbar.

Kramar Ann

Kommentarer


Kommentera inlägget här: