MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Furikake!

Kategori: Allmänt

Så har jag testad kryddan Furikake som Renée Voltaire säljer. Den innehåller svarta och vita sesamfrö, norialger
och japanska svartvinbärsblad.

Jag testade den på lax och på rivna morötter som jag blev tipsad om. Tyvärr så var det ingen hit.
Smakar inget särskilt bara lite norialger. Den är alldeles för dyr ca 90 kronor för att vara så trist.

Nej jag använder upp flaskan för det ser fint ut men det blir ingen ny.



Laxfilé med creme fraiche och chevre som blandats med gaffel eller mixas, körsbärstomater, baslilikablad och Furikake.
Gräddas i 200 grader i ca 15-20 minuter, klart och så gott. Serveras med ris, potatis eller pressad potatis.

Snyggt och supergott!

Kramar Ann

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: