MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Lakritschips!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Jus nu är lakrits så populärt i allt. Lakrits och marsipan är en ny smakupplevelse. Jag har gjort chips av lakrits för att ha som dekoration när jag gör glassefterrätt.
 
Det var verkligen inget svårt, svåraste är att inte äta upp chipsen innan gästerna kommer.
 
Ni vet väl att man INTE ska äta för mycket av lakrits, blodtrycket sjunker och det kan gå riktigt illa. Så för allt i världen ät inga mängder.
 
Så här gör man mina chips:
 
Det blir 4 chips på en  Malaco Kick, det finns flera smaker så goda.
 
Dela Kicken i 4 bitar och lägg bitarna på ett bakplåtspapper, långt ifrån varandra så dom inte smälter ihop.
 
In i ugnen 175 grader, högst uppi 5 minuter.
 
 
 
 
 
 
Hårda efter en stund när dom svalnat och bara sticka ner i glassen.
 
Ha en underbar helg, kramar Ann
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: