MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Nagelfin!

Kategori: Allmänt

 
 
 
Tips från Andrea, om ni vill ha snygga naglar och nagellack som håller i flera veckor. Köp Depend Gellack startkit. Jag tittade när Andrea fixade sina naglar och det var inte svårt.
 
Andrea har en ljusrosa fin färg, det finns massor av olika färger. ICA Maxi är billigast på lacken och startkittet köpte hon på nätet.
 
Så skönt att inte behöva bättra på lacket varje dag. Lite kul att hålla på med också.
Jag ska testa på tånaglarna eftersom det inte är ok att ha målade naglar som tandsköterska.
 
 
 
 
 
 
 
Vad varmt det är, våren.
 
Stor kram Ann
 
 

Kommentarer

  • Therese säger:

    Hej!

    Jag skriver till för att jag ser att du är tandsköterksa! Jag har sökt till tandsköterska utb i gbg jan 2018. Håller nu tummar och tår att ja kommer in!
    Läser din blogg gillar den!
    Jag undrar om du skulle vilja berätta vad du tycker är roligast med att arbeta som tandsköterksa?! Har du vidareutbildat dig inom något typ operation? Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

    Ser framemot sitt svar!

    Ha de gott!
    Mvh Therese Juthage

    Svar: Hej, vad kul att Du ska bli tandsyrra. Jag har jobbat i många år och trivs så bra. Omväxlande och man kan jobba med olika specialister eller allmän tandvård. Just nu jobbar jag med endodonti, rotfyllningar. Jag tycker allt är kul, och jag gillar att jobba med människor. Något jag inte skulle göra är att jobba i en enmanspraktik, jag vill ha arbetskompisar. Lycka till, kramar Ann 😷😷 skriv gärna o berätta eller fråga ❤️
    Ann

    2017-09-25 | 17:28:43

Kommentera inlägget här: