MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Sparris!

Kategori: Vegetariskt

Min lilla buffé innehöll en rätt med sparris som var jättegod. Det är sparristider nu så passa på att frossa.

Mina rätter har jag tagit från tidningen Buffé som Ica ger ut till sina trogna kunder med medlemskort.
den tidningen är jättebra.

Smula liten baguette i små bitar eller mixa, blanda i riven parmesan och 3 msk olivolja.
sprid ut blandningen på en bakpappersklädd plåt och in i ugnen i ca 5 minuter i 225 grader.

Stek sparrisen i smör och olja eller grilla på grillen.

Blanda lite vinäger och olja och häll över sparrisen, bryt bitar av brödostblandningen över och garnera med
ruccola.





Lätt som en plätt och gott!

Ha en trevlig Valborg och njut av solen. Snart kommer sista rätten i buffén.

Kram Ann

Kommentarer


Kommentera inlägget här: