MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Fylld Lövbiff!

Kategori: Allmänt

 
 
Varför använder man inte champinjoncreme oftare, så gott och bra. Jag har tidigare gjort fylld lövbiff med köttfärs och champinjoncreme men nu har jag testat utan köttfärsen.
 
Jätte enkelt, snabblagat och så smakrikt, Ni måste testa.
 
Man hittar burken bredvid konserverade champinjoner och andra grönsaker, ca 22 kronor.
Nu är det tider för lite tända ljus och olika grytor, men det ska smaka mycket.
 
Här kommer receptet:
 
 
 
En burk räcker till minst 6 lövbiffar.
 
 
En klick på varje köttbit, det som blir kvar häller man i såsen.
 
 
 
Stek runtom gyllenbrunt.
 
 
Häll på grädde och resten av cremen, glöm inte salta och peppra, smaka av.
Låt ruladeran puttra färdigt i såsen ca 10 minuter.
 
 
 
Vi åt ris och sallad till.
 
 
 
MUMS! Ibland vill man vara en hund så man får slicka tallriken.
 
Ha det bra, kramar Ann
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: