MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Äggsmör med Rom!

Kategori: Allmänt

 
 
En supergod rätt som Monika Ahlberg gjorde i Nyhetsmorgon. Jag hade den på påskafton men den passar ju att äta varje dag, så god.
 
Jag hade ingenforellrom som Monika hade så det blev sikrom, man tager vad man haver...
Ägg är ju alltid gott och nu sägs det ju att man inte behöver vara rädd för kolesterolen.
 
Hoppas Ni kan vara ute i helgen och njuta av det fina vädret som vi kommer bjudas på av väderguden.
Jag ska fixa på landet med jord och löv.
 
 
Recept till 2 personer.
 
3 ägg
50 gram rumsvarmt smör
salt och peppar
 
Forellrom, räkor och gräslök.
 
Koka äggen i 8 minuter och spola i kallt vatten.
Mosa lite grovt med smöret, krydda.
 
Godast att äta a la minute, men kan ätas kallt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Varma vårkramar, Ann
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: