Fredag!
Kategori: Allmänt
Trevlig helg, kramar Ann
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skiva aubergine i ½ cm tunna skivor.
3. Hetta upp en grillpanna med olivolja.
4. Stek aubergineskivorna i någon minut på varje sida så att de blir mjuka. Strö på lite salt och svartpeppar. Lägg upp på ett fat.
5. Skär halloumiosten i bitar och lägg en bit på varje aubergineskiva.
6. Lägg på en soltorkad tomat och några basilikablad och rulla ihop.
7. Lägg på i en smord ugnsfast form.
8. Skala och hacka lök och vitlök fint.
9. Hetta upp en kastrull med olivolja.
10. Bryn lök och vitlök i några minuter.
11. Tillsätt vinäger och rör om.
12. Blanda ner hela tomater och låt koka i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. HIT KAN DU FÖRBEREDA!
13. Strö på lite hackad färsk basilika över tomatsåsen.
14. Häll tomatsåsen över auberginerullarna och strö på parmesanost.
15. Gratinera i ugnen i ca 15 minuter.
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
1. Snitta svålen på skinkan i ett rutnätsmönster.
2. Blanda alla ingredienser i en skål.
3. Pensla på griljeringen.
4. In med skinkan i ugnen i 20 min.
5. Efter 20 minuter, ta ut och pensla ännu en gång. In i ugnen ytterligare 20 min.
6. Garnera gärna med färsk rosmarin.
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt