Nu har jag testat spagettipumpa, verkligen kul och gott.
Jag köpte min på ICA, passa på för snart är pumpatiden förbi.
Det här kommer jag laga igen, även Erik tyckte lika.
Maten räcker till fyra personer, servera en god sallad till.
Dela pumpan, akta fingrarna så hård.
Pensla på olja o salt.
In i ugnen 200 grader i ca 45-60 minuter. Pumpan ska ligga med skalet upp.
Gör en god köttfärssås på 500 gram köttfärs. Jag hade lök, vitlök, salt peppar, tomatpuré, krossade tomater en burk, färska kryddor. Gör det Du tycker om.
När pumpan är klar riv med två gafflar så det blir spagetti, så kul.
Fyll pumpan med köttfärssåsen och lägg på ost, helst fördigriven mozzarella i påse.
In i ugnen i va 10 minuter.
Grundreceptet kommer från 56 kg, men jag har gjort lite ändringar.
Jag o Mia var o åt på Sima Deli, Valhallavägen, persisk kvarterskrog. Så god hemlagad mat, frukost, lunch och middag. Vi åt Meze, tre rätter var dom vi delade på, priset blev 119 kronor per person. Så gott, och de inlagda grönsakerna gick jag hem och gjorde.
Deras grönsaker ser Ni i mittenskålen.
Jag hade, vitkål, morötter, västeråsgurka, paprika, blomkål, vit rödbeta och zucchini. Man kan ta vad man gillar.