GI fisk!
Kategori: Fisk
Jag tycker om fisk och då menar jag all fisk. Eftersom jag är ledig på onsdagar brukar det vara en
fiskdag. Ibland måste man tänka lite GI tänk, inget vitt, potatis, ris, socker, mjöl, pasta mm
Tur att det finns haricots verts som är så goda i frysdisken.
Jag stekte rödspätta som var doppade i ekologiskt ströbröd, inte GI men ekologiskt i alla fall.
Till fisken blev det en grönsaksröra med:
Frysta haricots verts
Morötter
Blandade bönor
Palsernacka
Krossade tomater
En kall sås gjord på röd stenbitsrom, crème fraiche och gräslök.
Det blev nyttigtoch gott.
Vet Ni att det tar 20 minuter för magen att tala om för hjärnan att den är mätt.
Ät långsamt små tuggor och njut.
Kram från en som äter lunch på 4 minuter!!!