MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Chokladkronor!

Kategori: Efterrätter



Vi hade gäster i lördags och både Erik och jag lagade mat i flera timmar. Vi började med att göra
en efterrätt som jag gjort tidigare här på bloggen, finns under kategori efterrätter, passionoich limebrulé.

Den är alltid ett säkert kort så frisk och god. Den här gången gjorde vi dom i våra nya hjärtformar
som vi köpt på drömhuset och en fin chokladkrona för att fira prinsessan Estelle.

Erik är en händig man och pysslig så det blev jättefina kronor, och det var så kul.

Smält lite mörk choklad i vattenbad.

Gör en sprits av bakplåtspapper och en tejpbit.

Rita på ett bakplåtspapper, vänd på det så man slipper äta färgen.

Spritsa, dekorera ställ kallt.









Spritsa inte för tunt då går dom lätt sönder.









Visst blev det fint på ett enkelt och kul sätt.

Ha en underbar start på veckan.

Kramar Ann

Kommentarer


Kommentera inlägget här: