Gourmetrulle!
Kategori: Kött
Den här gourmerullen måste Ni bara testa, så otroligt god och snabblagad. Erik sa flera gånger
under middagen hur god steppsalladen var, tur att han fick resterna i sin matlåda.
Om man vill kan man faktiskt göra allt dagen innan och bara värma på potatisen lite i mikron eller
äta den kall, säkert gott på sommaren.
Det här behöver Du:
Tunnbröd
Tomater
Isbergssallad
Gul lök
Potatis
Rostbiff, köp ICAs vinmarinerade i charken, absolut den bästa.
Så behövs detta till salladen.
Steppsallad till 4 rullar:
1 dl keso
1 dl majonäs
½ dl finstrimlad purjolök
1 grovt rivet äpple
2 tsk pepparot på tub (jag tog 2 msk för vi gillar styrka, smaka av)
2 msk chilisås (inte Thaichili)
½ tsk salt
½ krm peppar
Blanda allt och smaka av.
Koka potatisar som Du skalat
Skiva en gul lök fint och stek glansig
Strimla isbergssallad
Skiva tomater fint
3 rostbiffskivor per rulle
Blanda steppsallad.
Stek löken i vatten så blir den glansig och jättegod.
På med allt och rulla ihop, njut.
TESTA!
Kramar Ann