Löjromspizzor!
Kategori: Allmänt
På nyårsafton testade vi det senaste, löjromspizzor. Det var verkligen jättegott och enkelt att göra, alla kan
Jag är verkligen en älskare av löjrom, kan inte få nog. Längtar till nästa gång det blir pizzor, mums.
Vi hade tänkt göra en rätt med oxfile till varmrätt, vi åkte till ett jätte Coop i Eskilstuna och dom hade ingen färsk oxfile alls????
Man är bortskämd som bor i stora staden där allt finns. Det finns en fin liten saluhall men den var stängd, ha ha.
Vi köpte en bit svensk rostas och stekte, mör och god. Jag äter helst svenskt kött, dyrt men bäst kvalité och minst antibiotika i.
Recept:
Tacobröd
Silverlök
Vinäger
Socker
Löjrom
Ost
Smetana
Börja med att finstrimla en silverlök, låt löken ligga i kallt vatten
I 15 minuter. Blanda 1/4 dl vit vinäger, 1/4 dl vatten och 1/2 msk socker. Lägg i löken och låt stå en timme.
Köp små tacobröd eller stora och skär mindre bitar.
Strö över Västerbottensost eller annan smakrik ost.
Grädda i 200 grader ca 8 minuter, dom får inte bli bruna.
Låt svalna, blir frasigt.
Lägg klickar med löjrom och smetana på.
Löken i mitten, låt den rinna av lite på ett pappet.
Vi gjorde varsin.
Ha det bra kramar Ann