MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Körsbärsglass!

Kategori: Efterrätter

Vilka dagar och vad vore dagarna utan glass. Erik älskar körsbär, men tål inte färska bara kokade. 

Jag gjorde mig till och slängde ihop en krämig ljuvlig kördbärsglass. Receptet har jag gett Er tidigare men med lemoncurd.

Jag köpte körsbörssås på tetra, finns bland glasstillbehör, strössel mm.

Jag kokade lite körsbär med socker som tillbehör. Jag pallade lite bär hos grannen Ida, he he.

Recept:

5 dl lättvispad grädde
En burk kondenserad mjölk
En tetra körsbärssylt

Vispa grädden löst och vispa i mjölken och sylten.
Häll i en form, frys minst sex timmar.
Så lätt att göra, byt ut körsbären mot någon annan sylt Du gillar.


(null)

(null)

(null)


Varma kramar Ann

Kommentarer


Kommentera inlägget här: