Nyttigt godis!
Kategori: Allmänt
har recept.
Jag testade att göra i helgen och dom blev jätte smaskiga. Både Erik och Andrea tyckte om dom,
min hårdaste testpanel, ljuger aldrig.
Visst är det socker i dadlar, men inget tillsatt vitt socker. Man behöver inte äta upp alla, bjud.
Jag doppade mina choklad, man kan rulla i kakao också.
Jag hade tyvärr inget galler att lägga mina på, då blir dom extra fina. Vad gör formen när dom
stoppas i munnen.
Jag hade lite flingsalt på mina, man kan ta lakrits mm
Recept:
20 kärnfria dadlar
1/2 dl cocosolja
1 krm salt
100 gram mörk 70% choklad att doppa i och flingsalt
Mixa allt, rulla till bollar, bestäm storlek själv, in i kylen 15 minuter.
Smält chokladen i vattenbad, doppa bollarna, på med salt, in i kylen.
Ät och njut!
Tips, lägg dom på bakpapper så fastnar dom inte.
Kramis Ann