MatmorsAnn

Livet är mat, mat är livet.

Parmesanfisk i ugn!

Kategori: Fisk


Tack för alla fina kommentarer, jätte kul att få lite medhåll om EU-regler mm.

Jag lagade en helt underbar enkel fiskrätt som stod i Femina, som Ni märker är det mycket
fisk här hemma just nu.

Jag äter nästan alltid fisk när vi går på krogen för fidk är lite svårt att få riktigt gott hemma.
Den här fidkrätten är en riktig krogrätt, lova mig att Ni testar.

1 paket fryst torsk, jag tog ICAs eget märke.
1 påse fryst bladspenat
1 burk creme fraiche lätt eller vanlig fet
2 dl grovt riven parmesaost
Körsbärstomater
salt och peppar

Krama ur vattnet ur spenaten ordentligt och lägg i en edlfast form.
Salta o peppra lite.

Lägg på fisken salta o peppra.

Blanda creme fraiche och parmesan smaka av med salt o peppar.
Bred ut smeten på fisken och dekorera med halva körsbärstomater.

In i ugnen 170 grader i ca 30 minuter.

Servera med ris,potatis, mos eller pressad potatis och en god sallad.

Det blir ca 4 portioner av denna sats.








Skjuts in i ugnen!



Färdig!




Så god smak och krämigt gott. FAVORIT!

Ha en underbar helg o glöm inte tända ljus för alla gamla släktingar.

Kram Ann

Kommentarer


Kommentera inlägget här: